Jogi nyilatkozat

1. Jogi korlátozás

Ennek a honlapnak a tartalmát nagy figyelemmel állítják össze. A szolgáltató azonban nem vállal garanciát annak helyességéért, teljességéért és aktualitásáért. A honlap tartalmának használata a felhasználó saját felelősségére történik. A tartalom az adott cikk írójának véleményét és nem mindig a szolgáltató véleményét tükrözi. A weblap használata miatti károkért a gyártó nem vállal garanciát.

2. Külső linkek

Ez a honlap további honlapokhoz nyújt kapcsolódási lehetőséget. Ezen honlapok az üzemeltető felelőssége alá tartoznak. A szolgáltató átvizsgálta az idegen tartalmakat, hogy azok nem törvényellenesek-e. Azon időpontban azok nem ütköztek jogi korlátokba. A szolgáltatónak nincsen befolyása a kapcsolódó honlapok aktualitására és tartalmára, bár azokat sajátjának tekinti. Ezen honlapok állandó ellenőrzése a jog alapján nem lehetséges.

3. Szerzői jogok és szolgáltatások védelme

A jelen weboldalon közzétett tartalmakra a német szerzői jogok és a szolgáltatások védelméről szóló jogok vonatkoznak. Minden, a magyar szerzői jogok és a szolgáltatások védelméről szóló jogok által nem megengedett felhasználáshoz a Szolgáltató vagy a jogok mindenkori birtokosának előzetes írásos engedélye szükséges. Ez különösen érvényes a tartalmak sokszorosítására, szerkesztésére, fordítására, mentésére, feldolgozására ill. megjelentetésére adatbankokban vagy más elektronikus médiákban és rendszerekben. Ez harmadik személyek tartalmaira és jogaira is vonatkozik. Az egyes tartalmak vagy teljes oldalak engedély nélküli sokszorosítása vagy továbbadása nem megengedett és büntetendő. Kizárólag a személyes, magán és nem kereskedelmi céllal történő másolatok előállítása és az ilyen letöltés megengedett. A jelen weboldal idegen frame-ekben történő megjelenítése csak írásos engedéllyel lehetséges.

4. Adatvédelem

A Szolgáltató weboldalának látogatásakor információkat lehet tárolni a hozzáférésről: böngésző típusa vagy verziója, operációs rendszer, hivatkozó (az utoljára látogatott oldal), az Ön IP-címe, a hozzáférés dátuma és ideje, képernyőfelbontás, színmélység, installált plug-inek (Flash, Java), keresési kérések a keresőkben, keresési kérések a www.motorosredony.hu oldalon és a megklikkelt eredmények. Ezek az adatok kizárólag statisztikai célból kerülnek kiértékelésre. Harmadik személynek, üzleti vagy nem üzleti okokból, nem kerülnek továbbadásra. A Szolgáltató kifejezetten felhívja a figyelmet arra, hogy az interneten történő adattovábbítás (pl. az e-mailen történő kommunikáció) biztonsági hézagokat rejthet, és nem véd teljes körűen a harmadik személyek általi hozzáféréstől. Az impresszumban szereplő kapcsolattartási adatok reklámcélra történő felhasználása kifejezetten nem kívánatos, kivéve, ha a Szolgáltató ehhez előzetesen írásbeli beleegyezését adta, vagy amennyiben az üzleti kapcsolat már fennáll. A Szolgáltató és minden, a jelen weboldalon megnevezett személy ezúton tiltakozik adataik bárminemű üzleti felhasználása és továbbadása ellen.

5. Különleges felhasználási feltételek

Amennyiben az 1-4-es ponttól eltérünk, arra a megfelelő helyen nyomatékosan felhívjuk a figyelmet. Ebben az egyedi esetben a “különleges felhasználási feltételek ” érvényesek