Minőségi árnyékolót szeretne normál vagy motoros kivitelben?

Miért árnyékoljunk?

A modern árnyékolóknak nem csak a nap elleni védelemben van szerepük.

A nyílászáró és árnyékoló szerkezete közötti légrés szigetelésként funkcionál, így szerepe van a hő és a hangvédelemben is egyaránt. A leengedett árnyékolók védenek a belátás, a tükröződés és az UV sugarak ellen. Egyes merev szerkezetek, például redőny, szerepet játszanak a betörésvédelemben is! Automata kivitelben pedig nem csak praktikusak, de kényelmesek is.

Árnyékolásetchnikai vállalkozás vs. a "redőnyös"

Egy árnyékolástechnikai vállalkozás jóval összetettebb árnyékoló megoldásokat és hozzá kapcsolódó szolgáltatásokat (pl karbantartás, kiterjesztett garancia, stb.) kínál, mint egy "redőnyös". Ezek a cégek minőségi termékekkel dolgoznak és garantálják a beépített termékek hosszútávú működését. Amennyiben Ön is hosszútávon gondolkozik, érdemes egy jól működő profi céget megbíznia árnyékolója beépítésével.

Az automata árnyékolás többé nem luxus.

Az automata árnyékolás előnyei

Az automatizált árnyékolók, amellett, hogy leegyszerűsítik a mindennapokat, segítenek optimalizálni az energiafelhasználást, így növelve az ingatlan értékét! Kényelmesen kezelhetők, biztonságot nyújtanak, hiszen előre programozottan időjárásnak beállított időpontoknak vagy érzékelőktől kapott információknak megfelelően automatikusan működnek!

Automatizálj a BECKER-rel!

100 éves német családi vállalkozás 20 éve képviseli magát a magyar piacon, Minőségellenőrzés a legmagasabb színvonalon történik. A németországi központtól 150km-en belül, válogatott beszállítókkal dolgozik és a termékek mindegyike szigorú tesztelést követően kerül piacra. 100 év tapasztalat, német minőség, precizitás. 20 éve Magyarországon.

Több, mint redőnymotor és egy hozzá tartozó távirányító! Bemutakozik a BIO.

BECKER INTELLIGENS OTTHON

A BECKER-rel akár az egész otthonát automatizálhatja. A távelérésnek köszönhetően bárhol és bármikor felügyelheti és vezérelheti rendszerét okos-készülékéről vagy számítógépéről. Nézzen szét a termékek között:

Vagy kérjen ajánlatot az Önhöz legközelebb eső profi BECKER -Partnertől:

A név kötelez – tartja a mondás, mely a BECKER esetében 100%-ig igaz. A kis német családi vállalkozás mára egy nagyon komoly vállalattá nőtte ki magát, viszont a vezetés és a tulajdonjog továbbra is a család kezében van. Ez fontos tényező, hiszen az értékek és a filozófia generációról generációra száll. A márka folyamatos fejlődésen megy keresztül. Újabb és újabb technológiákat fejlesztenek ki a biztonság, energiahatékonyság és kényelem triumvirátusnak jegyében. Biztonságos a rádiótechnológiának köszönhetően, energiatakarékos, mert a rendszer elemei stand-by módban is elenyésző mennyiségű energiát fogyasztanak és nem utolsó sorban komfortos, mivel az otthon, a tulajdonos elvárásainak megfelelően működik.


Intelligens otthon? Korlátok nélkül!


Tervezze meg konfigurátorunk segítségével! Végtelenszámú lehetőség, melynek csak az Ön képzelete szab határt!