Intelligens épületvezérlés a Superbrands díjas Beckertől!

Bővebb információ!

ÜDVÖZÖLJÜK HONLAPUNKON!

OLDALUNKON TÁJÉKOZTATÁST,

HASZNOS INFORMÁCIÓKAT SZEREZHET AZ ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKÁVAL
KAPCSOLATOS FONTOS ÉS AKTUÁLIS TUDNIVALÓKRÓL,

ÚJDONSÁGOKRÓL!

Hozzászólások

Ön kérdez, mi válaszolunk
Régebben épűlt házhoz utólagosan hogyan szerelhető redőny külső műanyag nyílászárók mellett?

Már meglévő ablakra (bontás nélkül) csak is kölső tokos redőny építhető. Ezt az ablak keretéhez rögzítik, amennyiben nincs megfelelő hely (kb. 20 cm) akkor a redőny tokja rátakarhat az üvegre, mely minimálisan csökkenti a bejutó fényt. Konkrét ajánlatért keresse redőnygyártó partnereinket, melyeket megtalál az oldalon.

Azért viszolyogtam eddig, hogy automatizáljam redőnyeim, mert nagyon körülményesnek tartom a kábelezést. Van erre valami egyszerű megoldás?

Természetesen! Egyes termékei rádióintegráltak, így eztáltal könnyedén beépíthetőek, körülményes kábelezés nélkül is. Azonban a csőmotorok 230 V-os áramellátása minden esetben szükséges.

Magam is automatizálni tudom redőnyeim vagy szükséges szakértelem?

A csőmotorok beépítéséhez ajánlunk Önnek egy partnert, aki tanácsot ad Önnek és pontosan, szakszerűen megtervezi és beépíti Önnél a csőmotorokat.

Károsak a rádióintegrál csőmotorok az emberi testre?

Tévhit, hogy a rádióintegrált csőmotorok károsak az emberi testre. A mobiltelefonnal szemben a rádióintegrált csőmotorok nem érintkeznek az emberi testtel, és csak a használatbavétel milliszekundumaiban bocsájtanak ki jelet.

Tegye fel Ön is kérdéseit!
Kérjük az űrlapot pontos adatokkal töltse ki:

 

*Minden mező kitöltése kötelező!